Barbara uhkeana rannalla – nousi seksijuhlista pintapiireihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisviihteen parissa puuhasteleminen on viime aikoina ollut monille julkkisneitokaisille tuttua puuhaa, ja moni heistä on tehnyt sillä sievoisen tilin. Italialainen Barbara Guerra on tullut kotimaassaan tunnetuksi hieman samasta aihepiiristä, joskin yksityiskohtia ei ole nähty videolla.

Barbara Guerra ja hänen ystävänsä Alessandra Sorcinelli tunnetaan Italiassa nykyisin lempinimellä Blackdashian, kuuluisaa Kardashianin perhettä mukaillen. Seksiskandaalin myötä julkisuuteen ponnahtanut kaunotar lomailee parhaillaan Miami Beachilla yhdessä Sorcinellin kanssa.

Italialainen televisiotähti Barbara Guerra tuli kotimaassaan tunnetuksi, kun hänen kerrottiin olleen vakiovieras entisen pääministerin Silvio Berlusconin bunga bunga -seksijuhlissa. Sittemmin Berlusconi tuomittiin vuosiksi vankilaan, mutta Guerra on pysytellyt otsikoissa.