Jennifer Nicole Lee nautti vapaapäivästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-tähti Jennifer Nicole Leelle on sattunut viime aikoina niin paljon tahattomia mokia vaatevalintojensa suhteen, että niitä voi epäillä jo suunnittelluiksi. Nännit ovat nimittäin vilahdelleet päivä toisensa jälkeen, mutta tällä kertaa bikinit pysyivät hänen yllään.

Yhdysvaltoja porottaa parhaillaan helleaalto, jota pakoon myös Jennifer Nicole Lee suuntasi eilen Dallasissa uima-altaan vilvoittavaan veteen. Hänen yllään oli bikinit, joihin ei ole tuhlattu liikaa kangasta. Alaosa oli nimittäin kooltaan kuin postimerkki.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään tulevassa Pain and Gain -elokuvassa.