Tässä hän on! Rihannan äiti kuvattiin lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna ikuistettiin vastikään vahanukeksi Madame Tussaud’sin museon valokeiloihin New Yorkiin. Nukella on päällä Suomessakin Diamonds World Tour -maailmankiertueella 28. heinäkuuta nähtävän esiintymisasun identtinen kopio. Rihannan äiti ei ole juuri otsikoissa paistatellut, mutta nyt asiaan on tullut muutos.

Rihannan äiti Monica Fenty nimittäin kuvattiin eilen lentokentällä kotimaassaan Barbadoksella, jonne hän oli juuri saapunut Yhdysvalloista. Äidillä oli täysi työ kantaa suuret kantamuksensa.

25-vuotias Rihanna nähdään nyt uuden Fall-merkin Rogue-hajuvetensä mainoskuvassa. Neito nähdään otoksessa paljasrintaisena, ja hän peittelee muotojaan käsivarsillaan poseeraten hajuvesipullon vieressä. Parfyymia kuvaillaan tuoksultaan flirttailevaksi ja itämaisen sensuelliksi. Poppari julkaisi mainosotoksen Instagram-blogissaan.