Opiskelija pyysi Nirvanalta onnitteluvideota – mokalle nauretaan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eräs amerikkalainen opiskelijaneitokainen on saanut osakseen mittavaa naureskelua lähettämänsä kirjeen takia. Tyttö nimittäin lähetti Sub Pop -levy-yhtiölle kirjeen, jossa hän pyytää Nirvana-yhtyettä toivottamaan videon muodossa koululansa käyville opiskelijoille hyvää homecoming-viikkoa.

Virginia Polytechnic and State Universityä käyvä neitokainen ei ole kuitenkaan opiskellut musiikkihistoriaa kovinkaan tarkasti, sillä Nirvana-yhtye lopetti toimintansa bändin keulahahmon Kurt Cobainin tehtyä itsemurhan vuonna 1994. Yhtye lukeutui Sub Pop -levy-yhtiön artisteihin. Levy-yhtiö julkaisi saamansa kirjeen Tumblr-sivuillaan.

Kuva: Tumblr
Kuva: Tumblr

Kirjeessä neitokainen kertoo, että onnitteluvideo esitettäisiin koulussa yli 30.000 oppilaalle. Opiskelijan mukaan esimerkiksi kolme tunnettua NFL-pelaajaa, Ying Yang Twins ja Slightly Stoopid -yhtye ovat jo lupautuneet kuvaamaan omat onnitteluvideonsa. Nainen kirjoittaa viestii jopa vuorosanat, joiden pohjalta Nirvana voi kuvata videonsa.

Sub Pop ei kuitenkaan tuottanut naiselle pettymystä. Levy-yhtiö kuvasi humoristisen videon, jossa neljä vapaaehtoista ”nirvanalaista” välittää opiskelijan toivoman viestin. College Humor -sivuston mukaan opiskelija vastasi videoon tekstiviestillä, jossa luki ”OLETTE PARHAITA KIITOS TE OLETTE UPEITA”.

Uusimmat