Lenny Kravitz tunnusti: ”Rakastan Jennifer Lawrencea”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nälkäpeli-elokuvasta viihdemaailman kärkeen noussut Jennifer Lawrence nähdään pian X-Men -elokuvassa Mystiquen roolissa. Nyt lahjakas neitokainen on saanut hehkutusta monien naisten ihailemalta muusikko Lenny Kravitzilta.

Lenny Kravitzin tytär Zoe on Jennifer Lawrencen hyvä ystävä, ja nyt muusikkoisä on pitänyt loisteliaan ylistyspuheen tyttärensä kaverille San Diegon Comic-Con -tapahtumassa.

– Rakastan Jennifer Lawrencea ja olen hulluna häneen. Hän asui luonamme Pariisissa ennen Nälkäpelin kuvauksia ja tulimme todella läheisiksi. Olen hyvin onnellinen hänen saavutuksistaan ja siitä, että hän on oma normaali ja nöyrä itsensä kuuluisuudesta huolimatta, komistus jutteli.

Näyttelijäuransa 14-vuotiaana MTV-kanavan mainoksessa aloittanut Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa, kuten Nälkäpeli, X-Men, Winter’s Bone ja Unelmien pelikirja. Jennifer Lawrence ei ole koskaan opiskellut näyttelemistä, joten neitokaista voidaan pitään luonnonlahjakkuutena.