PSY paljasti: Jättisuosio ajoi alkoholismiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eteläkorealainen artisti PSY nousi maailmanmaineeseen viime vuonna Gangnam Style -kappaleellaan. Hittibiisistä muodostui joulukuussa 2012 ensimmäinen YouTube-video, jota oli käyty katsomassa yli miljardi kertaa.

Nyt 35-vuotias PSY, eli Park Jae-sang, on kertonyt The Sun -lehdelle suursuosion vaatineen veronsa. Laulajan mukaan hän nauttii alkoholia suuria määriä, ja vodka on hänen ”paras ystävänsä”. Eteläkorealaisen laulajamiehen heikkouksiin lukeutuu vodkan lisäksi myös tequila ja viski.

– Jos olen onnellinen, minä juon. Jos olen surullinen, minä juon. Jos sataa, minä juon. Jos aurinko paistaa, minä juon. Jos on kuuma, minä juon. Jos on kylmä, minä juon, PSY havainnollistaa The Sunille.

Laulaja myös kertoo kärsivänsä usein krapulasta. PSY on ollut huimassa nosteessa sitten Gangnam Style -hittikappaleensa ilmestymisen. Mies kertoo lehdelle esittäneensä Gangnam Stylen yli 1.000 kertaa 20 eri maassa viimeisen vuoden aikana. Artisti ei ole nähnyt vaimoaan ja viisivuotiaita kaksostyttöjään sitten viime toukokuun.