Johnny Depp jättämässä näyttelemisen – paljasti syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viisikymmentä vuotta kesäkuun alussa täyttänyt Hollywoodin todellinen näyttelijäkomistus ja naisten märkä päiväuni Johnny Depp nousi kuuluisuuteen 30 vuotta sitten debyyttielokuvastaan Painajainen Elm Streetillä. Nyt mies on paljastanut, että suunnittelee lopettavansa näyttelemisen pian.

Johnny Depp on kertonut, että hän on aikeissa jäädä pian eläkkeelle, koska näyttelijän ammatti on hänen mukaansa jokseenkin sekopäistä. Hän kertoo jättäytyvänsä pois elokuvamaailman kuvioista hyvinkin pian.

– Jossain vaiheessa alkaa ajattella, että näyttelijänä sanot vuodessa enemmän toisen kirjoittamaa tekstiä kuin omia ajatuksia ja sanoja. Se on mielestäni aika hurja vaihtoehto normaalina ihmisenä olemiselle, Johnny Depp jutteli BBC:n Breakfast-ohjelmassa.

Silti komistus vinkkasi, että hänet saatetaan vielä nähdä kerran Jack Sparrow’n roolissa. Kolme kertaa Oscar-ehdokkaana ollut näyttelijä on äänestetty usein elokuvamaailman komeimmaksi mieheksi. Hän on vetänyt naisten jalat veteliksi tunnetuissa elokuvarooleissaan jo vuosikymmenten ajan, ja niistä suosituimpia lienevät Cry-Baby, Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa, Saksikäsi Edward sekä monet muut Tim Burtonin ohjaamat mielikuvitukselliset elokuvat.