Playboy-pupun muodot panivat pikkumekon koville – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi Yhdysvaltojen länsirannikon seksisymboleista on Playboy-malli Shauna Sand, joka on otsikoissa usein paljastelujensa ja kauneusleikkaustensa merkeissä. Nyt Hugh Hefnerin leivissä uraansa luonut puputyttö on nähty Beverly Hillsissä ostoksilla niukassa mekossa.

Televisio-ohjelmissakin useasti näytellyt Shauna Sand vietti kaunista kesäpäivää helteisen Los Angelesin hienostoalueella shoppaillen. Vaaleaverikkö oli pukeutunut rintavarustuksen muodot häikälemättömästi paljastavaan vitivalkeaan mekkoon sekä huikeilla koroilla varustettuihin kenkiin. Shauna sai pinkeistä kengistään huikeasti lisäpituutta 163-senttiseen vartaloonsa.

Monen yllätykseksi Shauna Sand on kunnostautunut myös opillisella tiellä, sillä neitokainen on saavuttanut korkeakoulututkinnon kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta Pariisissa. Sittemmin nainen on keskittynyt Playboy-pupun rooliinsa, johon oleellisesti kuuluvat niin ruskettuneen ulkomuodon saaminen kuin lukuisat kauneusleikkaukset.