Summer Sound Festivalissa 30 000 kävijää – katso massiivinen kuvakooste!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Helsingissä järjestettiin Pohjois-Euroopan suurin eletronisen musiikin suurtapahtuma Summer Sound Festival. Ennakkoon loppuunmyyty festivaali keräsi Messukeskukseen peräti 30.000 kävijää, jotka saivat nauttia useiden maailmanluokan tähtien esiintymisistä.

Tapahtuman pääesiintyjinä nähtiin genren eliittiin lukeutuvia tähtiä, kuten Knife Party, DJ Tiesto, Nicky Romero, Hardwell, Axwell, Steve Angello, Above & Beyond, Gareth Emery ja Basto. Viikonlopun odotetuin esiintyjä oli kuitenkin konemusiikin suurimpiin legendoihin lukeutuva Faithless-yhtye, jonka klassikkohittejä ovat muun muassa Insomnia, God is a DJ ja We Come 1.

– Haluamme välittää suuren kiitoksen kaikille festarivieraillemme. Lupaamme, että ensi vuonna teemme jotain sellaista, jota ei ole aiemmin Suomessa nähty, tapahtuman järjestäjät kiittävät yleisöä.

Nuorille aikuisille suunnattu festivaali kasvatti jälleen merkittävästi myös kansainvälistä suosiotaan, sillä paikalla oli suomalaisten kävijöiden lisäksi runsaasti tanssikansaa muista Pohjoismaista sekä muualta Euroopasta, Aasiasta ja jopa Australiasta saakka. Menestyksen myötä ensi vuoden Summer Sound Festivalin järjestäminen on jo varmistunut. Ensi vuodeksi viritellään myös mahdollista kansainvälistä yhteistyötä ruotsalaisen Summerburst-tapahtuman kanssa.