Mies rakensi makuuhuoneeseen Boeing 737 -lentokoneen ohjaamon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Boeing 737 on kaikkien aikojen eniten myydyin kaupallinen suihkukone. Wikipedian mukaan kone on niin yleinen, että ilmassa on jatkuvasti vähintään 1.250 kyseistä mallia olevaa matkustajalentokonetta. Tyyppiä on valmistettu vuodesta 1967 lähtien.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs ranskalainen isä on vienyt lentokoneharrastuksensa normaalia pidemmälle, sillä hän on rakentanut Boeing 737 -lentokoneen ohjaamon identtisen kopion poikansa huoneen nurkkaan. Ohjaamosimulaattorin rakentanut isä on aina haaveillut lentäjän urasta ja nyt kyseinen luomus mahdollistaa hänen lentohaaveensa kodista käsin.

Daily Mailin mukaan mies on käyttänyt ohjaamon rakentamiseen viisi vuotta ja tuhansia euroja. Hän on kerännyt ja ostanut jokaisen nappulan ja palasen toteuttaakseen mahdollisimman aidon lopputuloksen. Ohjaamon rakentanut isä työskentelee tarjoilijana, mutta vapaa-ajallaan hän muuttuu lastenhuoneen lentokapteeniksi.