Amber Heard kommentoi kohusuhdetta Johnny Deppiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Johnny Depp palasi taannoin yhteen 26-vuotiaan ex-rakkaansa, näyttelijätär Amber Heardin kanssa. Depp nähdään parhaillaan valkokankailla The Lone Ranger -elokuvassa.

Tuoreehkon pariskunnan vaiheita on seurattu tiiviisti mediassa. 26-vuotias Amber Heard haluaa kuitenkin säilyttää heidän yksityisyytensä, ja kertoo ettei pariskunnasta tule seuraavaa ”Brangelinaa”, jonka tekemisiä tarkkaillaan lähes taukoamatta.

– Parisuhde ei ole osa työtäni. Haluan olla taiteilija. En halua olla julkkis, Amber Heard kertoo Flare-lehdelle.

– Voitko kuvitella itseäsi samanlaisessa tilanteessa, kuin Brad Pitt ja Angelina Jolie tai Kim Kardashian ja Kanye West, jossa maailma luulee olevansa osa yksityiselämääsi? En halua ikinä sellaista, näyttelijätär lisää.

Johnny Depp oli viime vuonna runsaasti otsikoissa erottuaan pitkäaikaisesta kumppanistaan, Vanessa Paradisista. Kaksikko tapasi toisensa vuonna 1998. Sittemmin Depp pokasi 26-vuotiaan kaunottaren, Amber Heardin. Tähti on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.