Nicki Minaj rohkeasti yläosattomissa – estoton kuva päätyi Twitteriin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan musiikkipiireissä melkoisena diivana, ja tähdellä onkin ihailijoiden lisäksi myös runsaasti vihailijoita. Laulajatar työstää parhaillaan uutta Love More -musiikkivideota, jossa nähdään myös vähintään yhtä kiistanalainen laulajatähti Chris Brown.

Kuva. Twitter
Kuva: Twitter

Nicki Minaj on herättänyt mediassa huomiota myös varsin paljastavilla asuvalinnoillaan. Nyt tähti on kuitenkin mennyt vilauttelussaan vielä hieman pidemmälle lisäämällä Instagram-kuvablogiin topless-kuvan. Otoksessa Nicki tarjoilee varsin antoisat näkymät rintavarustuksiinsa, peittäen intiimeimmät alueensa hiuksillaan.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobagossa. Hänet tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat.