Katy Perry piereskeli Robert Pattinsonin kuullen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Katy Perry selitteli hiljattain suhdettaan jo aiemmin himoitsemaansa Robert Pattinsoniin. Katy vakuutti, että tahtoi ainoastaan olla Robertin ystävä eron jälkeen. Nyt uhkea laulajatar on kertonut, että jo pelkästään hänen tekonsa todistavat heidän olevan pelkkiä kavereita.

Katy Perry on nimittäin piereskellyt antaumuksella Robert Pattinsonin edessä. Nainen kertoi Elle-lehdelle, ettei koskaan tee samaa deittiensä seurassa. Se on naisen mukaan hänen oma sääntönsä.

Katyn ja Robertin suhdehuhut lähtivät ponnekkaasti liikkeelle heti vampyyriparin eron jälkeen, kun he olivat viettäneet yhteisen illan muiden ystäviensä kanssa Björkin konsertissa Hollywoodissa.

Ennen Pattinsonia Perry yhdistettiin Hollywoodin elokuva-agentti Michael Kivesiin. Neitokainen on kuitenkin lähipiirinsä mukaan ollut koko aika eniten ihastunut entiseen on-off -poikaystäväänsä John Mayeriin, jonka kanssa hän on nyt jälleen palannut yhteen.