867 Supermania kokoontui yhteen – maailmanennätys syntyi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teräsmies, eli Superman, on yksi maailman ensimmäisistä ja tunnetuimmista supersankarihahmoista. Nyt viittasankarille on järjestetty huikea kunnianosoitus Kendal Calling -festivaaleilla Isossa-Britanniassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Peräti 867 festivaalikävijää oli nimittäin pukeutunut samaan aikaan Teräsmiehen asuun. Metro kertoo sivuillaan, että tempauksen avulla onnistuttiin sekä rikkomaan Teräsmieheksi pukeutuneiden ihmisten kokoontumisennätys että keräämään 1.000 puntaa Help For Heroes -hyväntekeväisyysjärjestölle. Aiempi ennätys meni rikki yli 300 ihmisellä.

Sivuston mukaan yli 1.200 ihmistä oli pukeutunut Teräsmieheksi. Osalle festivaalien muu tarjonta kävi kuitenkin liian houkuttelevaksi, sillä vain 867 Teräsmiestä löysi laskennan tapahtumapaikkana toimineelle kentälle. Naamiaisasuja tarjoavan Escapaden johtaja Bhupendra Maisuria kertoo Metrolle olevansa erittäin yllättynyt ihmisten innokkuudesta pukeutua Teräsmieheksi.