Hämmentävä videokooste: Denzel Washington toistelee samoja vuorosanoja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

58-vuotias Denzel Washington on jo vuosia lukeutunut Hollywoodin menestyneimpien ja arvostetuimpien näyttelijöiden joukkoon. Näyttelijä on vuosien varrella voittanut muun muassa kaksi Oscar-palkintoa. Mies muistetaan rooleistaan esimerkiksi Training Day ja Malcolm X -elokuvissa.

Nyt OfficialComedy on tehnyt erikoisen videon miehen roolisuorituksista. Denzelin elokuvista on koottu kohtauksia, joissa hän tekee painokkaita lupauksia. Edes suurin elokuvafani ei olekaan ehkä huomannut, kuinka usein suosikkinäyttelijän roolihahmot ovat luvanneet jotain.

Koostevideolla nähdään pätkiä muun muassa American Gangster ja Remember the titans – titaanien taistelu -elokuvista. OfficialComedy paljastaa, että myös Washingtonin loppuvuodesta elokuvateattereihin saapuvassa 2 Guns -elokuvassa kuullaan miehen vakuuttava lupaus. Koostevideo on jo osoittautunut fanien suosikiksi yli 200.000 katselukerrallaan.