Lady Gaga kiusaa työntekijöitään: ”Periaatteessa nylki kaikkien edessä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on tekemässä paluuta esiintymislavoille ja samalla hänen ympärillään kohistaan yhä enemmän naisen menneisyydestä. Taannoin kerrottiin, että laulajatar on vetänyt pusseittain kokaiinia, ja nyt häntä syytetään myös työpaikkakiusaajaksi.

Lady Gaga on viettänyt jo kuukausia sairauslomalla ja uuden materiaalin viimeistelyn parissa. Hänen on määrä tehdä paluu esiintymislavoille 25. elokuuta MTV Video Music Awards -gaalassa. Naisen työryhmään kuulunut henkilö on avannut suunsa Lady Gagan työskentelytapoihin liittyen.

– Hän tekee työntekijöidensä kanssa rukouspiirin ennen jokaista esitystä ja eräänä iltana hän hyökkäsi sanallisesti erään taustalaulajan kimppuun kaikkien muiden edessä. Hän haukkui naisen epäammattimaiseksi ja lahjattomaksi. Hän periaatteessa nylki taustalaulajan kaikkien edessä, vuodesta 2009 vuoteen 2011 saakka tiimissä työskennellyt kertoi The Sunille.

Lady Gaga on julkisesti taistellut kiusaajia vastaan, joten on hieman ristiriitaista, että artisti itse sortuu moiseen käyttäytymiseen. Muun muassa Kelly Osbourne on jo aiemmin kertonut, että Lady Gaga on hänen mielestään tekopyhä.

Lisäksi artistin kerrotaan elävän kaksoiselämäänsä siten, että hänen oikea persoonallisuus on unohtunut ja hän elää vain maailmanmaineessa olevan pop-persoonan, eli Lady Gagan, elämää. Jopa hänen äitinsä kutsuu häntä Gagaksi eikä naisen oikealla nimellä, joka on Stefani Germanotta.