Drake pitää Amandaa sekavana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin psykiatrisesta hoidosta pois päässyt Amanda Bynes on mennyt usein törkeyksiin Twitter-kommenteissaan. Sekava tähti on arvostellut julkisesti ihastustaan räppäri Drakea. Vaikka näyttelijä vertasi hittilaulajaa myös kehitysvammaisiin, on hän myös ylistänyt Drakea ihanaksi.

Räppäri itse on ollut hieman hämmentynyt teinitähden twiittauksista. 26-vuotias Drake on vihdoin myöntänyt, että naisen viestit ovat olleet hänen mielestään häiritseviä, ja että hän pitää Amandaa erittäin outona, XXL-lehti kertoo. Amanda on itse aiemmin kertonut, ettei ole kirjoittanut kaikkia viestejä itse, mutta Drakelle on hänen mukaansa aivan sama, kuka viestit on kirjoittanut. Joka tapauksessa viestit ovat saaneet hyvin paljon huomiota.

Amanda muun muassa twiittasi, että Draken valokuvaa on muokattu, jotta hänen silmänsä näyttäisivät siltä, ettei hänellä ole Downin syndroomaa. Myöhemmin neitokainen syytti räppäriä hänen Twitter-tilinsä stalkkaamisesta ja haukkui Drakea rumaksi. Amanda Bynesin viimeisin twiittaus koskee niin ikään räppäriä. Nainen passitettiin pian sen jälkeen mielisairaalaan tarkkailtavaksi.

Amanda Bynesin seuraajien joukossa on runsaasti tähtiä, jotka oletettavasti haluavat tietää, kirjoittaako Amanda heistä pahaa. Esimerkiksi Kim Kardashian, Zooey Deschanel, Lady Gaga ja Jenny McCarthy seuraavat häntä sosiaalisessa mediassa. Snookin kerrotaan jopa toivovan, että Amanda Bynes saisi oman realitysarjan.