Rihannan tyyli muuttui radikaalisti – lyhyet ja kiharat hiukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka popkaunotar Rihanna nosti kanteen brittiläistä Topshop-valmisvaateketjua vastaan. Tähti voitti oikeudenkäynnin ja sai vaatimansa viiden miljoonan dollarin korvaukset.

rihanna12082013a

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Laulajatar herätti hiljattain myös epäilyjä verkkoon julkaisemilla huumekuvillaan, jotka otettiin naisen Suomen keikan aikana. Rihanna tunnetaan aktiivisena Instagramin ja Twitterin päivittäjänä. Nyt neitokainen on julkaissut itsestään verkkoon kuvan, jossa hänellä on lyhyet ja kiharat hiukset. Osa on jo ehtinyt veikkaamaan, että laulajatar on jälleen vaihtanut tyyliä kiertueensa päättymisen kunniaksi ja hiuslisäkkeet ovat saaneet kyytiä.

Rihannan, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fentyn, perheeseen kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Taannoin Rihanna lämmitti välinsä uudelleen huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa. vRihanna tunnetaan aktiivisena Instagramin ja Twitterin päivittäjänä. Nyt neitokainen on julkaissut itsestään verkkoon kuvan, jossa hänellä on lyhyet ja kiharat hiukset. Osa on jo ehitnyt veikkaamaan, että laulajatar on jälleen vaihtanut tyyliä kiertueensa päättymisen kunniaksi ja hiuslisäkkeet ovat saaneet kyytiä. Rihannan, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fentyn, perheeseen kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Taannoin Rihanna lämmitti välinsä uudelleen huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.