Jontte Valosaari remontoi Elastisen saunaa: ”Juteltiin paljon musiikkiin liittyvää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja Jontte Valosaari on yksi kuluvan vuoden kuumimmista kotimaisista tulokkaista. Suuri yleisö löysi Jonten musiikin Jos mä oisin sun mies -kappaleen myötä. Hittibiisissä Valosaari ja Elastinen antavat pyyhkeitä miehelle, joka ei osaa pitää huolta naisestaan.

Valosaari kertoi Staralle, että kappaleella oli tarkoitus huomioida juuri vastakkaisen sukupuolen edustajat.

– Se oli ekoja biisejä, joita tehtiin. Siinä oli alun perin ihan erilainen tausta. Laulu on Illin käsialaa. Juteltiin hänen kanssaan tekovaiheessa, että kappaleessa voisi olla naisille jotain pientä kivaa. Pyysin Elastista mukaan jo alkuvaiheessa ja se lähti projektiin. Lopputulos on musta enemmän kuin hyvä.

– Kyllä keikoilla huomaa, että kun se biisi tulee, huuto on kova ja laulu vähintään yhtä kova. Me ei Kimmon kanssa ehditty olemaan studiossa samaan aikaan, kun nauhoitukset tehtiin eri paikoissa, paljasti poplupaus, ja kertoi sitten, miten yhteistyö rap-tähden kanssa alkoi.

– Ollaan oltu Elastisen kanssa hyvänpäiväntuttuja, ja sillä sattui olemaan kotonaan remontti. Se oli kysellyt remppamiehiä, niin Tuomon ja TK:n kautta tutustuttiin paremmin. Kävin tekemässä pihahommia ja saunaa Kimmolle. Silloin juteltiin paljon musiikkiin liittyvää ja kyselin asiasta. Hän näytti jo silloin vihreää valoa.