Nyt riitti! Managerin haluaa Justin Bieberin eroon räppärikaveristaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Lil Twist tunnetaan paitsi musiikkiurastaan, myös siitä, että tähti on Justin Bieberin läheisimpiä ystäviä. Taannoin 20-vuotias mies teki popparille karhunpalveluksen, sillä hänet pidätettiin ajelemasta Bieberin 100.000 dollarin arvoisella Fisker-urheiluautolla Los Angelesissa päihteiden vaikutuksen alaisena.

Nyt Justin Bieberin managerin, Scooter Braunin, pinna on TMZ-verkkosivuston mukaan palanut loppuun. Manageri ei halua teinitähden viettävän enää aikaa Lil Twistin kanssa, sillä miehen mukaan räppärillä on huono vaikutus Bieberiin. Viimeinen niitti oli nuoren naisen rikosilmoitus, jonka mukaan Lil Twist olisi pahoinpidellyt häntä Justin Bieberin kartanossa. Bieber ei itse ollut paikalla tapahtumahetkellä.

Lil Twist on pahoinpitelyepäilyksen lisäksi myös muun muassa kaahaillut poptähden autolla ja jäänyt kiinni kannabiksen polttamisesta. Justin Bieber ei kuitenkaan haluaisi kääntää selkäänsä ystävälleen, vaikka TMZ-verkkosivuston mukaan Scooter Braun on kuvaillut räppäriä tähdelle vahingolliseksi loiseksi. Scooterin ja Lil Twistin kerrotaankin olevan nyt ilmiriidoissa Bieberin vuoksi.