Tuomas Kauhanen renttuudesta: ”Jokainen tyttöystävä on ottanut itseensä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Enkeli-hitillä parhaillaan tiuhaan radioaalloilla soiva Tuomas Kauhanen on tehnyt tänä kesänä läpimurtonsa. Ennen hittiään hän julkaisi Miksi naiset rakastuu renttuihin? -kappaleen, joka niitti menestystä lähinnä verkon musiikkipalveluissa. Staran haastattelussa Kauhanen määritteli renttua.

– Eikö jokainen mies ole vähän renttu? Ehkä pitäisi määritellä koko käsite. Mulle renttu on sitä, ettei kauheasti huolehdi ja stressaa asioista. Silloin voi vaikuttaa jopa hieman vastuuttomalta. Mä en jaksa välittää tai murehtia asioista, jotka on täysin irrelevantteja.

Yleensä renttu-käsite tulee esille romanttisista suhteista puhuttaessa. Miehet ovat usein saaneet rentun viitan ylleen toimiessaan oman päänsä mukaan parisuhteessa.

– En mä niistäkään stressaa! Varmaan jokainen mun tyttöystävä vuosien varrella on ottanut itseensä siitä, että mä olen todella sellainen tyypillinen taiteilija, paljastaa Tuomas.

– Kun teen jotain, niin kaikki muu menee sivuun. En tykkää tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia. En näe renttua sellaisena tyyppinä, joka tappelee, pettää ja on yleisesti kusipää. Siinä on vaan semmoinen vähän lunkimpi elämänasenne.