Cher raivostui Lady Gaga -dueton vuotamisesta: ”Kus**ää vuoti väärän version!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lady Gaga valmistautuu parhaillaan uuden ARTPOP-levynsä julkaisemiseen, mutta hän duetoi 67-vuotiaan laulajalegenda Cherin kanssa tämän uudella levyllä. The Greatest Thing -kappale on Lady Gagan säveltämä ja kirjoittama.

Nyt laulajattarien yhteistyön tuloksena syntynyt The Greatest Thing on vuotanut internetiin. Kyseessä on viimeistelemätön versio, joten laulajat eivät ymmärrettävästikään ole erityisen innoissaan vuotamisesta. Cher on kuitenkin Twitter-viestiensä perusteella silmiinpistävän raivoissaan tapauksesta.

– Kuulin juuri The Greatest Thingin. V*TTU! SE EI EDES OLE OIKEA V*TUN VERSIO!!, Cher twiittasi saatuaan tietää kappaleen vuotaneen nettiin.

– Pettynyt (olen pidätellyt sitä v*tun biisiä jo vuoden ajan) NYT JOKU KUSIPÄÄ VUOTAA VÄÄRÄN VERSION! GAGAN SINGLE ON UPEA & AINOASTAAN SILLÄ ON VÄLIÄ, laulajatar kirjoitti myöhemmin.

Myöhemmin Lady Gaga kiitteli omalla Twitter-tilillään Cheriä tämän tuesta, ja kehui laulajalegendaa ”upeimmaksi asiaksi”. Daily Mail -lehden mukaan Gaga on ollut yhteistyöstä innoissaan, ja vertaa Cherin uutta levyä tämän uran eniten myyneeseen levyyn, vuonna 1998 julkaistuun Believeen.