Jontte Valosaari lihaksistaan: ”En kaipaa grammaakaan lisää kroppaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen laulajatähti Jontte Valosaari on oman musiikkinsa lisäksi vieraillut myös esimerkiksi Elastisen Hallussa-kappaleella. Suomiräppärit ovat usein lihaskimppuja, eikä Elastinen tee asiassa poikkeusta. Hänen lihaksensa tekivät vaikutuksen myös Valosaareen.

– Ootko nähnyt sen musavideon? Sehän on ihan mieletön. Ja missä tikissä Kimmo on! Mä olisin myös ollut siinä Hallussa-videossa ilman paitaa, mutta oli paha ihottuma silloin. Yhtä kovassa kunnossa kuitenkin – no ei nyt sentään. Linnun luut ja laulajan lihakset, veistelee Jontte pilke silmäkulmassa.

– Olen ollut tässä kevään aikana kipeänä, ja se on vaikuttanut laulamiseen ja treeneihin. Olin tuossa kolme kuukautta putkeen sillä tavalla, että vähän väliä oli kuumetta, flunssaa ja kurkkukipua. Tosi vähälle on kuntoilu jäänyt. Normaalisti käyn kyllä treenailemassa. Pelastuslaitoksella meille kuuluu pakollisena pari tuntia liikuntaa joka työvuoroon.

– Mulle salilla käyminen on enemmän jumppaamista kuin painojen kanssa repimistä. Treenaan mielelläni enemmän kuntoa ja kestävyyttä kuin massaa. En kaipaa grammaakaan lisää kroppaan. Näin on hyvä.

Kumpi voittaisi leuanvedossa, Jontte vai Elastinen?

– Kyllä mä lähtisin liputtamaan sinne Elastisen suuntaan, on se niin järkyttävän hyvässä kondiksessa. Ehkä jonkun lajin keksisin, missä voisin hänet voittaa. Mutta tämä ei Kimmo ollut haaste. Me voitaisiin lähteä pelaamaan vaikka golfia, siinä mä pärjään sille aivan varmasti, Jontte nauroi.