Shauna Sand korkokengissä hiekkarannalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen yllätykseksi Shauna Sand on kunnostautunut myös opillisella tiellä, sillä neitokainen on saavuttanut korkeakoulututkinnon kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta Pariisissa. Silti Playboy-pupu ei tunnu erottavat rantaläpyskää korkokengästä.

Yhdysvaltojen länsirannikon seksisymboli ja Playboy-malli Shauna Sand yritti pysyä äskettäin pystyssä rannalla tepastellessaan, sillä nainen oli upottanut korkeakorkoiset kengät syvälle hiekkaan. 41-vuotias nainen kuvasi jättimenestykseksi kaavailtua Hollywood Girls -televisiosarjaa kirkkaan oransseissa bikineissä Los Angelesissa.

Shauna sai korkokengistään huikeasti lisäpituutta 163-senttiseen vartaloonsa, vaikkakin suurin osa korosta upposi kuumaan hiekkaan naisen nilkkaa myöten. Shauna on korkeakoulutuksestaan huolimatta keskittynyt Playboy-pupun rooliinsa, johon oleellisesti kuuluvat niin ruskettuneen ulkomuodon saaminen kuin lukuisat kauneusleikkaukset.