Tuomas Kauhanen etsii enkeliään: ”Olen heikkona nätteihin hymyihin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kotimainen hiphop-artisti Tuomas Kauhanen on tullut varmasti jokaiselle radiota kuuntelevalle suomalaiselle tutuksi Enkeli-kesähitistään. Sinkkuna elävä Kauhanen kertoi Staran haastattelussa, että hänellä on vielä kainalopaikka vapaana elämänsä Enkelille.

Voisiko Tuomas lähteä iskemään kaunottaren esimerkiksi baarista?

– Voisin. Tilanteella ei ole yhtään mitään väliä. Ehkä ne on vähän vaikeita ympäristöjä, kun mimmit on siellä aika varautuneita. Mulle isoin turn off on se, jos joku on täynnä itseään. En voi oikeastaan sietää sellaista, että ollaan jotain muuta kuin mitä oikeasti on. Tykkään tosi aidoista ja välittömistä ihmisistä.

– Se on mulle tärkein juttu. Jos näen, että joku on sinut itsensä kanssa, se on tosi viehättävää. Jos kriteerejä pitää luetella, niin olen heikkona nätteihin hymyihin. Kivat silmät ja kiva hymy, kertoo mies ja näyttää pohdiskelevalta.

– Huumorintaju on myös jees, jos tyttö ottaa itsensä liian vakavasti, niin se on kauheeta. Mä elän lisäksi arkielämässä aika terveellisesti ja treenaan, niin sporttisuus on kiva juttu. Jos toinen istuu himassa ja syö vaan sipsiä, niin en ehkä koe sellaista yhteyttä.