Gwyneth Paltrow pukeutui ystävänsä bikineihin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Gwyneth Paltrow on useaan otteeseen valittu maailman kauneimpien naisten listalle. Tähti nähtiin viimeksi valkokankaalla Iron Man 3 -elokuvassa, ja hän näyttelee tänä vuonna Yhdysvalloissa ensi-iltansa saavassa Thanks for Sharing -elokuvassa seksiaddiktia.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

40-vuotias näyttelijätär on nyt päättänyt mainostaa ystävänsä Stella McCartneyn suunnittelemaa tuoretta uimapukumallia, ja samalla esitellä omaa timmiä vartaloaan. Muotisuunnittelija McCartney jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa Gwyneth Paltrow nauttii kesästä päällään käärmeennahkakuvioiset bikinit.

Lifestyle-emona tunnettu Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hänen tarkoituksenaan on toimia tavallisten naisten esikuvana ja helpoittaa heidän arkeaan vinkkiensä avulla.