Jennifer Nicole Lee suihkutteli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fitness-guru ja kirjailija Jennifer Nicole Lee tunnetaan siviilielämässä sukunimellä Siciliano. Tähdelle on sattunut viime aikoina niin paljon tahattomia mokia vaatevalintojensa suhteen, että niitä voi epäillä jo suunnittelluiksi.

Jennifer Nicole Lee viettää parhaillaan aikaa New Yorkin The Hamptonsissa, jossa hän tarjoaa kunto-opastusta esimerkiksi Real Houseviwes of New York -tähti Jill Zarinille. Tähti on kuitenkin ehtinyt työnsä ohella myös nauttimaan auringosta.

Eilen Jennifer kuvattiin rentoutumassa paikallisella uima-altaalla bikineissä. Jenniferin niukat bikinit olivat jälleen vähällä pettää, tällä kertaa fitness-gurun takapuolen kohdalta.

Jennifer Nicole Lee laihdutti aikanaan 32 kiloa, koska kyllästyi synnytyksen jälkeen kertyneisiin liikakiloihinsa. Hänellä on italialaiset juuret, ja neito vietti lapsuuttaan muun muassa New Yorkissa ja Tennesseessä. Tähti nähdään tulevassa Pain and Gain -elokuvassa.