Shauna Sand ehti rannalle – ei jättänyt silminnäkijöitä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monen yllätykseksi Shauna Sand on kunnostautunut myös opillisella tiellä, sillä neitokainen on saavuttanut korkeakoulututkinnon kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta Pariisissa. Muutama päivä sitten hänet ikuistettiin kävelemässä uimarannalla korkokengissä.

Playboy-malli Shauna Sand tallusteli jälleen rannalla tapansa mukaan korkokengissä, kun hän suuntasi eilen nautiskelemaan auringosta yhdessä ystävänsä Nabilla Benattian kanssa. Sand oli sonnustautunut tapansa mukaan varsin paljastaviin bikineihin.

163-senttiseen ja 41-vuotias Shauna Sand on korkeakoulutuksestaan huolimatta keskittynyt Playboy-pupun rooliinsa, johon oleellisesti kuuluvat niin ruskettuneen ulkomuodon saaminen kuin lukuisat kauneusleikkaukset. Hänen kasvonsa ovat samalla malliesimerkki siitä millaista jälkeä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan.