Brittitytöt kiinni huumeiden salakuljetuksesta – saaliin arvo 1,75 miljoonaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksi parikymppistä brittinaista jäi kuluneella viikolla Perussa kiinni huumeiden salakuljetuksesta, kun heidän matkalaukuistaan löydettiin peräti 11 kiloa kokaiinia. Nuoret naiset olivat aikeissa lentää lastin kanssa Espanjaan, kun tulli otti heidät kiinni.

Kaksikymppinen Michaella Connolly ja 19-vuotias Melissa Reid olivat piilottaneet huumeet matkalaukkuihinsa elintarvikepakkausten sisään. Heidän oli tarkoitus lentää Perun pääkaupungista Limasta Espanjan Madridiin. Huumeiden katukaupan arvo on noin 1,75 miljoonaa euroa.

Nuoria naisia säilytetään parhaillaan perulaisessa vankilassa, jonne Melissan isä lensi toissapäivänä tyttärensä tueksi. Naisia voi odottaa pitkä vankilatuomio pieleen menneen yrityksen takia. Melissan isän mukaan tytöt pakotettiin lentämään Chileen ja ottamaan sieltä huumelasti mukaansa.