Kimin äiti tyrmää presidentin kritiikin: ”Maailman ahkerin nainen”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tämän kesän kuumin puheenaihe lienee Kim Kardashianin ja Kanye Westin tyttären syntymä, joka saavutti tuoreen brittikuninkaan syntymiseen verrattavan mediasirkuksen. Jopa Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on arvostellut Kimin ja Kanyen prameaa julkisuuskuvaa.

Presidentti kertoi Amazon.com-nettikirjakaupan kindle single -muodossa julkaistussa haastattelussa, ettei ”amerikkalaista unelmaa” edusta enää tavoite hyvästä kodista, työpaikasta ja korkeasta koulutuksesta.

Sen sijaan ihmiset haaveilevat yhä enemmän Kardashianien ja Westin kaltaisten julkkisten elämäntyyleistä. Obaman mukaan nuoret tarkkailevat joka päivä mitä Kim Kardashian pukee päälleen tai minne Kanye West menee lomalle.

Kommentit eivät ole sopineet Kimin äidille ja managerille Kris Jennerille. Nainen iskikin takaisin omassa Kris-keskusteluohjelmassaan. Realitykaunottaren äiti kommentoi, että on hienoa, että ihmiset haluavat saada hienon työpaikan.

Hän ei kuitenkaan ymmärtänyt, että unelmat voi asettaa vain tietylle tasolle. Kris pitää sitä outona, että presidentti Obama ”kiusaa” Kimiä ja Kanyetä. Nainen myös piikittelee, että presidentti ei pitänyt Kardashianeiden kaltaisia ihmisiä huonoina roolimalleina silloin, kun hän tarvitsi rahaa presidentinkampanjaansa varten.

– Ensinnäkin, Kanye West ei lomaile. Koskaan. Ja Kim Kardashian on maailman ahkerin nuori nainen. Hän ei nuku koskaan, pysähdy koskaan, hidasta koskaan ja hän työskentelee niin ahkerasti saamiensa asioiden eteen, Kris selittää.