Muistatko supermalli Linda Evangelistan? Tältä hän näyttää nyt perheenäitinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen supermalli Linda Evangelista kuuluu maailman kuuluisimpien ja parhaiten tienaavimpien mallikaunotarten joukkoon. Hänen kuvansa on koristanut yli 600 lehden kantta. Nainen tunnetaan myös valokuvaaja Steven Meiselin muusana.

Nyt 48-vuotias mallikaunotar on kuvattu hänen lomaillessaan parhaillaan Monacossa yhdessä Augustin-poikansa kanssa.

Viime vuonna Linda avautui töistään, jotka eivät rahakkuudestaan huolimatta ole naisen mukaan aina helpoimmasta päästä. 175-senttinen neitokainen kertoi, että mallit työskentelevät yhtä kovasti kuin urheilijat, jotta he säilyttäisivät upean figuurinsa.

Linda Evangelista tunnetaan terveiden elämäntapojen ja ravinnon kannattajana. Nainen kannustaakin ihmisiä pitämään huolta siitä vartalosta, jonka he ovat luojalta saaneet. Mallikaunotar herätti kohua saamalla vuonna 2006 Augustin James -poikalapsen, jonka isäksi paljastui silloinen Salma Hayekin aviomies, ranskalainen miljardööri Francois-Henri Pinault. Linda kuittasi mieheltä oikeudessa huiman 46.000 dollarin kuukausittaisen elatusrahan pojalleen.