Olisitko arvannut? Nämä supertähdet ovat olleet kodittomia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supertähti Jennifer Lopezin omaisuuden on arvioitu olevan noin 250 miljoonaa dollaria. Siksi menestyneen näyttelijättären ja laulajan äskettäinen paljastus olikin erittäin huomiota herättävä. Lopez kertoi olleensa uransa alkuvaiheilla koditon.

Nyt Popcrush-sivusto on listannut muitakin poptaivaan kirkkaimpia tähtiä, jotka ovat jossain vaiheessa olleet ilman kotia. Monen julkkiksen matka tähteyteen on ollut kivinen, mutta Lopezin lisäksi esimerkiksi rap-artisti Pitbull on joutunut uransa alkuvaiheessa lähtemään kotoaan. Muusikkomies oli ajautunut riitoihin äitinsä kanssa, jonka johdosta tämä heitti Pitbullin pois kotoa.

Väärässä seurassa liikkunut artisti kokosi itsensä ja käyttäytyi paremmin, jonka johdosta hänen äitinsä päästi hänet takaisin kotiin. Myös American Idol -ohjelmasta supersuosioon noussut laulajatar Kelly Clarkson on joutunut kärsimään kodittomuudesta. Teksasista kotoisin oleva neitokainen oli muuttanut Los Angelesiin tavoitellakseen unelmiaan.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti, sillä laulajatähden asuintalo paloi poroksi samana päivänä, kun hän muutti siihen huonekaverinsa kanssa. Neitokaiset joutuivat nukkumaan tämän jälkeen autossa ja kodittomien asuntolassa. Kaunottaren onneksi vaikea tilanne ei kuitenkaan jatkunut pitkään.

Rap-artisti Lil Kim on myös ollut koditon. Neitokainen joutui ensimmäistä kertaa olemaan ilman kotia vain kahdeksanvuotiaana, kun hän joutui nukkumaan äitinsä kanssa autossa. Muusikon äiti oli jättänyt tämän väkivaltaisen isän, jonka seurauksena he joutuivat lähtemään kodistaan. Lil Kim joutui kodittomaksi toisen kerran teininä, kun hän yritti asua isänsä luona. Yhteiselo ei onnistunut, ja isä heitti neitokaisen kylmästi pihalle.