Mies yritti päästä Obaman pankkitilille – väitti olevansa presidentin vaimon adoptiopoika

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikolliset keksivät välillä mitä erikoisempia selityksiä epäilyttävälle toiminnalleen. Nyt eräs amerikkalaissankari on keksinyt tarinan, joka ei yllättävää kyllä mennyt todesta. Johnnie Fletcher Gooden Jr. yritti nostaa pankista rahaa sanomalla olevansa Michelle Obaman adoptiopoika.

Amerikkalaismies oli kävellyt Chase-pankkiin Teksasissa, ja vaatinut pääsyä Michelle Obaman pankkitilille, The Eagle uutisoi. Johnnien mukaan presidentti Obaman vaimo adoptoi hänet äskettäin osaksi perhettään. Pankin virkailija joutui kuitenkin kertomaan rahaa tarvinneelle miehelle, ettei Michelle Obamalla ole pankkitiliä kyseisessä pankissa.

29-vuotias mies oli jäänyt pankkiin kieltävästä vastauksesta huolimatta. Poliisien saavuttua paikalle Johnnie Fletcher Gooden Jr. kertoi heille, että presidentin vaimo oli henkilökohtaisesti ottanut häneen yhteyttä Facebookin kautta ja pyytänyt häntä liittymään perheeseensä. Miehellä oli voimassa olevia etsintäkuulutuksia, joten poliisit nappasivat hänet mukaansa. Hänen hallustaan löydettiin marihuanaa.