Miranda Kerr läpikuultavassa iltapuvussa – upea näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Miranda Kerr lopetti taannoin työsuhteensa Victoria’s Secretin kanssa, mutta se ei ole uraa hidastanut. Kaunotar on nähty taannoin esimerkiksi pukeutuneena pelkkään Australian lippuun kuvassa, jossa hän osoittaa olevansa ylpeä kotimaastaan.

Miranda Kerr poseerasi vastikään australialaisen Alex Perry -vaatemerkin muotikuvissa. Nyt tähti on tarjoillut esimakua kuvista Instagram-kuvablogissa. Upeissa otoksissa 30-vuotias huippumalli näyttää lumoavan kauniilta, päällään läpikuultava iltapuku.

Miranda Kerr kertoi aiemmin tänä vuonna haastattelussa suhtautuvansa todella intohimoisesti terveyteen ja urheiluun. Hän on opiskellut ruokavalioita, ja tietää hyvän ravinnon vaikuttavan ihmisen suorituskykyyn. Hän ei kuitenkaan suostu tarkkailemaan kaloreja, sillä se ei ole mallin mielestä olennaista.