Tässä on maailman kallein lomakohde – Monacokin jää kauas taakse

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset katsastavat parhaillaan jo tulevan talven ja ensi kevään lomamatkojen kohteita. Hintahaitari on maailmalla valtava, sillä halvimmillaan majoituksen voi saada muutamalla eurolla yöltä. Hotelleissa hinnat ovat kuitenkin selvästi suuremmat.

Nyt hotellivaraussivusto Trivago on paljastanut maailman halvimmat ja kalleimmat hotellihinnat. Halvin hotellitason majoitus löytyy palvelun mukaan Thaimaan Patong Beachilta, jossa turisti voi yöpyä hotellissa 38 eurolla. Toiseksi edullisinta on Kreikan Kosilla ja kolmanneksi edullisinta Bulgarian Varnassa, jossa majoitus maksaa edullisimmillaan 48 euroa yöltä.

Kalleimpien matkakohteiden hinnoissa on huomattavasti suurempia eroja, sillä maailman kalleimmaksi kohteeksi on nyt rankattu Ranskan Polynesiassa sijaitseva Bora Bora, jossa perustason hotelli maksaa keskimäärin huimat 577 euroa yöltä. Toiseksi kallein majoitus löytyy Italian Sardiniasta, jossa yö julkkisten suosimassa Porto Cervossa maksaa keskimäärin 484 euroa. Huippukallis Monaco on listalla vasta sijalla neljä 366 euron keskihinnallaan.