Molly Sims esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa erityisesti Las Vegas -draamasarjasta tunnettu Molly Sims on viime vuosina keskittynyt äitiyden saloihin. Hän sai yli vuosi sitten Brooks-poikavauvan, jonka jälkeen onnistui karistamaan huomattavan määrän vauvakiloja.

Lähes 30 kiloa raskautensa jälkeen laihtunut Molly on sittemmin esitellyt vartaloaan bikinikuvissa. Uusimmassa otoksessa hehkeä neitokainen nähdään rannalla bikineissä vauvansa kanssa. 40-vuotias kaunotar näyttää olevan otoksen perusteella hyvässä kunnossa.

– Pidän hauskaa rannalla Brooks-kultani kanssa! Kirjoitti tähti Whosay-blogiinsa.

Molly Sims on paljastanut aiemmin julkisuudessa tulleensa raskaaksi häämatkallaan. Sims kertoi raskaudestaan aviomiehelleen Scott Stuberille onnenkeksillä. Lapsi syntyi viime vuoden kesäkuussa ja se sai nimen Brooks Alan Stuber.