Majuri Blockfesteillä: ”Pikkuhousuja lentelee lavalle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän vuoden puhutuimpiin räppäreihin lukeutuva Majuri nousee tänään lavalle kotikonnuillaan, kun hän esiintyy Tampereella käynnissä olevilla Blockfesteillä. Kesällä hän on ehtinyt kiertää enemmänkin festivaaleja, joissa fanit ovat heittäneet esiintymislavoille monenlaisia tuotteita.

– Pikkuhousuja on lennellyt. Sitten on lennellyt tuttitikkareita, toisenmuotoisia alushousuja, aurinkolaseja ja jopa sotilaskypärä. Kaikenlaisia on lennellyt ja totta kai mä olen aina ottanut ne kyytiin mukaan ja ne on mun tärkeimpiä aarteita himassa, Majuri kertoi Staralle.

– Kun mä saan sellaisen kontaktin faniin, että se heittää jotain vaatetta mulle, niin kyllä mä sen tallessa pidän. Kesä on mennyt keikkaillessa ja tuota vaatepartta on tullut kyllä. Jos joku koditon, jolla ei ole vaatteita, tulee mun luo yöksi, niin kyllä mä puen.