Jessica Simpsonin tytär on ilmetty äitinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpson on keskittynyt viime vuosina äitiyteen. Hän sai vuoden 2012 toukokuussa esikoistyttärensä Maxwell Drew Johnsonin. Toinen lapsi, Ace Knute syntyi tämän vuoden kesäkuussa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt 33-vuotias perheenäiti on julkaissut Twitter-blogissan suloisen kuvan 1-vuotiaasta Maxwell-tyttärestä, joka on kuin äitinsä kuva. Lapsella on Jessican tapaan vaaleat hiukset ja mutruhuulet. Merkittävin ero julkkisäidin ja tyttären välillä on silmien väri – laulajattarella se on ruskea, kun taas jälkikasvulla sininen.

– Maxwell on hullun kaunis, kirjoitti ylpeä äiti blogiinsa.

Entisen jalkapalloilija Eric Johnsonin kanssa kihloissa oleva tähti työskenteli vielä jokin aika sitten Fashion Star -realityohjelman parissa. Äskettäin NBC kuitenkin kertoi, että ohjelma lopetetaan kahden tuotantokauden jälkeen huonojen katsojalukujen takia.