Naisten Topless-teemapäivää vietettiin näyttävästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa naisista on jo pitkään haaveillut oikeudesta esiintyä julkisilla paikoilla toplessina. Yleensä vain miesten ylärvartalon paljastelua pidetään soveliaana. Nyt joukko naisia heitti paitansa pois Venice beachilla järjestetyssä Go Topless Day -tapahtumassa.

Tapahtuman tarkoituksena oli herätellä ihmisiä siihen, että miksi naisilla ei ole samanlaista oikeutta esiintyä paljaassa yläosassa kuin miehillä? Rintansa paljastanut naisjoukko tahtoi, että ihmiset voisivat kulkea yläosattomissa sukupuolesta riippumatta.

Rintojen täyteiseen tapahtumaan osallistui suuri joukko naisia, jotka olivat varustautuneet nännit peittäviin tarroihin ja mielenosoituksellisiin kyltteihin. Yhdessä kyltissä muun muassa luki, että: ”Ole yläosa paljaana ja ole iloinen!”