Lady Gaga ei saa vaatteita ylleen – tässä näky eiliseltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga julkaisi taannoin uuden Applause-singlensä, joka tarjoilee esimakua neidon tulevalta Artpop-levyltä. Laulajatar teki sunnuntaina paluun esiintymislavalle MTV Video Music Awards -gaalassa. Supertähti lunasti odotukset ilmaantumalla lavalle bikineissä.

Lady Gaga oli Miley Cyrusin ohella yksi MTV Video Music Awards -gaalan puhutuimmista esiintyjistä. Laulajatar ei kuitenkaan antanut kohun laantua juhlien jälkeenkään, sillä jo seuraavana päivänä Gaga kuvattiin poistumassa New Yorkin asunnostaan näyttävästi varsin runsaasti ihoa paljastavassa asuvalinnassa. Myöhemmin hänet kuvattiin samassa asussa saapumassa Lontooseen.

Lady Gaga nähdään tuoreella Applause-musiikkivideolla minikokoisissa bikiniasuissa, jotka peittävät vain laulajattaren strategiset paikat. Neitokaisen videolla nähdään taiteellisia elementtejä ja esimerkiksi viittauksia sirkustaiteeseen. Tähti voimistanee kyseisen vivahteikkaan videon kautta asemaansa muoti-ikonina.