Lady Gaga raivostui julkkisbloggaajalle: ”Olet sairas”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga on tekemässä paluuta esiintymislavoille uuden Artpop-levynsä myötä. Tähti julkaisi äskettäin Applause-singlensä suunniteltua aiemmin, sillä kappaleesta päätyi nettiin useita huonolaatuisia versioita. Single kuitenkin floppasi.

Viime päivinä erikoisista tempauksistaan tunnettu poptähti on herättänyt huomiota Twitter-viesteillään, joissa hän raivoaa bloggaaja Perez Hiltonille. Lady Gaga syyttää Hiltonia ahdistelusta, sillä hänen mukaansa julkkisbloggaaja etsii asuntoa tähden kotitalostaan New Yorkissa.

– Perez Hilton, pysy kaukana minusta ja perheestäni. Olet sairas, yrität vuokrata asuntoa talostani vainotaksesi minua. Jätä minut rauhaan!, Gaga twiittasi.

– Pitääkö minun tulla ammutuksi päähän, jotta ihmiset huomaisivat Hiltonin ja muiden ahdistelijoiden menneen liian pitkälle? Olen vain ihminen, tähti jatkoi seuraavassa viestissään.

Lady Gaga ja Perez Hilton olivat Huffington Post -lehden mukaan aikaisemmin hyviä ystäviä. Muusikko kuitenkin suuttui bloggaajalle viime viikolla, kun tämä lähetti hänelle kuvan Gagasta pyörätuolissa vähemmän mairittelevalla viestillä varustettuna.