Harrison Ford vihjasi Indiana Jonesin paluusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harrison Ford kuuluu tunnetuimpiin Hollywoodin pitkän linjan näyttelijöihin. Forbes-talouslehden vuonna 2006 tekemän tutkimuksen mukaan Harrison Ford oli tuolloin maailman rikkain näyttelijä. Ford tunnetaan esimerkiksi Indiana Jones -elokuvien päätähtenä.

Indiana Jones -elokuvasarja sai vuonna 2008 jatkoa Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta -elokuvan myötä. Nyt 71-vuotias Harrison Ford on kertonut The Telegraph -lehdelle olevansa valmis laittamaan maailmankuulun arkeologin hatun päähänsä vielä uudelleen.

– Olemme nähneet hahmon kehittyvän ja kasvavan ajan kuluessa. Hänen olisi aivan sopivaa tehdä paluu mahtavan elokuvan myötä. Hänen ei välttämättä tarvitsisi enää ”potkia perseitä” yhtä paljon kuin ennen, Ford kertoi.

Viidennestä Indiana Jones -elokuvasta on liikkunut huhuja vuosien ajan, mutta toistaiseksi mitään ei ole varmistettu. Indiana Jones ja kristallikallon valtakunta oli kaupallinen menestys, mutta kaikkien katsojien mieleen se ei ollut. Elokuva esimerkiksi voitti vuonna 2009 Razzie-palkinnon huonoimman jatko-osan kategoriassa.

Harrison Ford avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Calista Flockhartin kanssa vuonna 2010. Indiana Jones -elokuvien tähti ja Ally McBeal -televisiosarjan tähti ovat seurustelleet Hollywoodin mittapuussa pitkään ja heillä on yhteinen adoptoitu lapsi.