Jennifer Nicole Lee julkaisi paljastavan kuvan Facebookissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisjulkkis Jennifer Nicole Lee on paparazzien lemmikki siksi, että hän liikkuu usein paljastavissa bikiniasuissa kotikaupungissaan Miamissa. Viimeksi tähden bikinialaosa valahti suihkutellessa liiankin alas.

Jenniferillä on Facebook-sivustolla fanisivut, joilla tähti julkaisee aika ajoin itsestään otoksia. Neitokainen nähdään rantapäiväaiheisissa kuvissa auringossa pienissä alushousuissa. Joissain otoksissa julkkiskaunotar on riisuutunut jopa yläosattomiin. Katso kuvat tästä ja tästä.

Fanien kommentit huokuvat ihailua fitness-tähden vartaloa kohtaan. Muun muassa Laura Jacobo -niminen seuraaja kehuu Leetä inspiraatiokseen. Jennifer on julkaissut uransa aikana muun muassa kuntoiluaiheisia kirjoja ja esiintynyt Pain & Gain -elokuvassa.