Lady Gagan niukka asu paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga teki sunnuntaina paluun esiintymislavalle MTV Video Music Awards -gaalassa. Supertähti nähtiin lavalla varsin paljastavissa bikineissä. Hän piti tempauksellaan huolen siitä, että olisi juhlien suurin puheenaihe Miley Cyrusin rinnalla.

Laulajattaren tarkoituksena lienee kääntää asuvalintojensa shokkiarvo kerralla kaakkoon, sillä Lady Gaga poistumassa lontoolaisesta hotellistaan ostaakseen fish and chipsinä tunnettua pikaruokaa jälleen varsin huomiota herättävissä vaatteissa.

Tähti oli nimittäin pukeutunut läpinäkyviin vaaleanpunaisiin rintaliiveihin ja lähinnä jätesäkkiä muistuttaviin housuihin, jotka pysyivät ylhäällä henkseleiden avulla.

Lady Gaga nähdään tuoreella Applause-musiikkivideolla minikokoisissa bikiniasuissa, jotka peittävät vain laulajattaren strategiset paikat. Neitokaisen videolla nähdään taiteellisia elementtejä ja esimerkiksi viittauksia sirkustaiteeseen. Tähti voimistanee kyseisen vivahteikkaan videon kautta asemaansa muoti-ikonina.