Hollywoodin unelmapari muutti erilleen – avioero tulossa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-piireissä yli 10 vuoden avioliitto on jo juhlimisen arvoinen asia. Sen verran usein tähdet löytävät toisensa ja eroavat jälleen. Eräs pitkäaikaisista pariskunnista on Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones.

Kurkkusyövän läpikäynyt miestähti ja hänen kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä vaimonsa ilmoittivat eilen muuttavansa erilleen. Pari aikoo tämän jälkeen arvioida tilanteen, voisiko 13 vuoden mittaista avioliittoa vielä jollain keinolla jatkaa. Kumpikaan osapuolista ei ole vielä hakenut avioeroa.

– Catherine ja Michael ottavat aikaa erilleen pohtiakseen liittoaan. Enempää kommentteja ei saada, kertoi tähtiparin edustaja Daily Mail -lehdelle.

Douglasin ja Zeta-Jonesin liiton kerrotaan olleen pitkään stressin alla, kun 68-vuotias miestähti sairastui vuonna 2010 kurkkusyöpään. 43-vuotias tummahiuksinen kaunotar sen sijaan joutuu lääkitsemään itseään säännöllisesti kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä takia. Pari on tällä erää tuhansien kilometrien päässä toisistaan, sillä Michael lomailee Euroopassa, kun taas hänen vaimonsa oleilee New Yorkissa.