Fergie ja Josh Duhamel saivat poikavauvan – nimeksi Axl Jack

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut neljän vuoden ajan naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Nyt nimensä vastikään virallisesti Fergieksi muuttanut nainen on synnyttänyt pariskunnan yhteisen esikoispojan.

Fergie ja Josh saivat terveen poikavauvan, joka ristittiin Axl Jack Duhameliksi. Us Magazine -lehden mukaan Axl painoi syntyessään 3,5 kiloa. Poika syntyi torstaina ja vanhemmat ovat lapsestaan erittäin ylpeitä.

Fergie-nimellä julkisuudessa esiintyvä neitokainen on oikealta nimeltään Stacy Ann Ferguson. Kaunotar sanoi tekevänsä esiintymisnimestään virallisen, ja nimi tulee vaihdoksen jälkeen olemaan Fergie Duhamel.

Fergie on ollut naimisissa näyttelijä Josh Duhamelin kanssa neljä vuotta. Neitokaisen asianajajan mukaan nimenvaihdoksen johdosta nainen tullaan tuntemaan nimellä, jota hän on käyttänyt ammatissaan jo vuosien ajan. Jotta nimenvaihdos olisi virallinen, tulee Fergien julkaista asiasta ilmoitus paikallisessa sanomalehdessä neljän viikon ajan.