Israelilaissotilaat tanssivat Gangnam Styleä palestiinalaishäissä – kaikki erotettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelin ja Palestiinan välit ovat tunnetusti heikoimmalla mahdollisella tolalla, eivätkä monet israelilaiset siedä yhteydenpitoa kiistakumppaneihin. Nyt joukko israelilaisia sotilaita on saanut kokea sen konkreettisesti osallistuttuaan palestiinalaisiin häihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Häistä kuvattu video päätyi YouTubeen ja sitä kautta sotilaiden esimiesten tietoon. Videolla nähdään kuinka sotilaat tanssivat villisti huippusuosittua Gangnam Style -hittiä. Videolla palestiinalaiset juhlijat jopa nostavat israelilaismiehiä ilmaan.

Hauskanpito ei ollut esimiesten mieleen ja he päättivät käynnistää tutkinnan, jossa selvitetään onko sotilas rikkonut sääntöjä tai lakeja, The Jerusalem Post uutisoi. Esikunnan mukaan sotilaat ovat saattaneet itsensä vaaraan. Lehden mukaan sotilaat olivat olleet alueella partioimassa, kun he päätyivät mukaan hääjuhliin. Kaikki miehet on erotettu vähintään tutkinnan ajaksi.