Näyttelijäparin 14 vuoden avioliitto on ohi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen näyttelijä-malli Monica Bellucci ja ranskalainen näyttelijä Vincent Cassel kuuluvat eurooppalaisen elokuvateollisuuden tunnetuimpiin ja valovoimaisimpiin tähtiin. Näyttelijät olivat naimisissa 14 vuotta, mutta nyt pariskunnan uutisoidaan eronneen.

monicabellucci_kirja_2010.png

Vincent Casselin edustaja ilmoitti Agence Fance-Presse -uutistoimistolle julkistetussa tiedotteessa pariskunnan eroavan yhteisymmärryksessä. 48-vuotias Monica Bellucci ja 46-vuotias Vincet Cassel tapasivat toisensa The Apartment -elokuvan kuvauksissa vuonna 1996, ja menivät naimisiin vuonna 1999. Pariskunnalla on kaksi yhteistä tytärtä.

Monica Bellucci tunnetaan elokuvista, kuten Matrix Reloaded, The Passion of the Christ ja Shoot ’em Up. Kaunotar on uransa aikana poseerannut myös esimerkiksi lukuisissa muotikuvissa ja Vanity Fair -lehden kannessa alasti. Vincent Cassel puolestaan muistetaan lukuisista kovaotteisten miesten rooleista elokuvissa, kuten Black Swan, Eastern Promises ja Ocean’s Twelve.