Alyson Hannigan nautiskeli auringosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Alyson Hannigan tunnetaan erityisesti rooleistaan American Pie -elokuvissa ja Buffy, vampyyrintappaja -teinisarjassa. Neitokainen tähditti taannoin muun muassa Date Movie- ja Love, Wedding, Marriage -elokuvia.

Viime vuosina lähinnä perhe-elämään keskittynyt suosikkinäyttelijä on nyt ehtinyt suunnata rannalle perheensä kanssa. Alyson kuvattiin eilen Kaliforniassa sijaitsevan Catalina-saaren uimarannalla lastensa Keeva Jane Denisofin ja Satyana Marien kanssa. Mukana oli myös aviomies Alexis Denisof.

Alyson Hannigan hurmasi aikoinaan American Pie -elokuvissa päähenkilö Jimin tyttöystävänä, Michellenä. Tuttu näyttelijäkasti kokoontui yhteen jälleen vuonna 2012, kun he kuvasivat American Pie: Luokkakokous -elokuvan. Näyttelijätär on naimisissa Buffy, vampyyrintappaja -vastanäyttelijänsä Alexis Denisofin kanssa. Parilla on kaksi tytärtä, Satyana ja Keeva.