Lady Gaga kuvattiin sikamaisessa asussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga teki sunnuntaina paluun esiintymislavalle MTV Video Music Awards -gaalassa. Supertähti nähtiin lavalla varsin paljastavissa bikineissä. Rohkeasta asustaan huolimatta Lady Gaga jäi kuitenkin Miley Cyrusin esityksen jalkoihin mediatilassa mitattuna.

Nyt laulajatähti on kuvattu Lontoossa, jossa hän oli levytysstudiolla työstämässä uutta materiaalia. Kesken session Lady Gaga tuli studion ulkopuolelle tervehtimään häntä odottaneita faneja. Neitokaisen asu oli mielenkiintoinen, sillä hän pani kasvoilleen possunenän.

Lady Gaga nähdään tuoreella Applause-musiikkivideolla minikokoisissa bikiniasuissa, jotka peittävät vain laulajattaren strategiset paikat. Neitokaisen videolla nähdään taiteellisia elementtejä ja esimerkiksi viittauksia sirkustaiteeseen. Tähti voimistanee kyseisen vivahteikkaan videon kautta asemaansa muoti-ikonina.